0

Written on 20:36 by Administrator


KURTLAR 7. BÖLÜMÜYLE DE ZİRVEDE


31 Mayıs Perşembe akşamı, 7. bölümüyle izleyicisiyle buluşan Kurtlar Vadisi Pusu, birinciliği yine kimseye kaptırmadı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 7. bölümünün ratingleri…

Kurtlar Vadisi Pusu, 7. bölümüyle genel izleyicide 12,90 izlenme oranı (rating), 38,30 izlenme payı (share) ile ve AB kategorisinde 12,20 izlenme oranı (rating), 35,40 izlenme payı (share) ile birinci oldu.

------------------------------------------------------------------------------------------------
KurtlarVadisiPusu 7.Bölüm Resimleri



------------------------------------------------------------------------------------------------













Kurtlar Vadisi fanatikleri kızacak
26 Mayıs 2007 Cumartesi 12:13


39 karakterden 34'ü erkek İşte Ali Eyüpoğlu'nun dizi hakkındaki başlığı bu.. Dizinin erkeklerle dolu olduğunu savundu. Fanatiklerin kendisine kızacağını da biliyor. Doğruları yazmaya devam edeceğinin altını çizen Eyüpoğlu'nun eleştirisi ve senarist ile yapımcılara tavsiyesi şöyle:"Dizinin kadrosunda sürekli yer alan 39 karakter var. Bu 39 ana karakterden sadece beşi kadın, kalanların alayı erkek... İşin içine yan karakterleri, figürasyonu da katarsak tablo daha da vahim bir hal alıyor... Tempo dergisi geçenlerde "Kurtlar Vadisi Pusu"nun kızlarını bir araya getirip "Vadi'nin dişi kurtları" diye kapak yapmıştı. Sanırsınız vadi kız kaynıyor. Ne gezer? Yedi erkeğe karşın, bir kadın oyuncunun yer aldığı bir dizi olup çıktı "Kurtlar Vadisi Pusu". Dizinin yaratıcıları Raci Şaşmaz ile Bahadır Özdener'e "Kurtlar Vadisi Pusu"nun bir izleyicisi olarak tavsiyem şu: Dizide anlattığınız dünyanın insanlarının çoğu kazandıkları paraları su gibi harcar. Artık lüks masaj salonları, restoranlar, barlar mı olur bilemem... Erkeklere su gibi para harcatanları da diziye katın ki "Kurtlar Vadisi Pusu" şimdiki maço görüntüsünden kurtulsun.















LÜTFEN DAHA İYİ KALİTE İÇİN TIKLAYINIZ



Devamını okuyun...>>



0

Written on 13:23 by Administrator



NECATİ ŞAŞMAZ’IN BASIN AÇIKLAMASI


Necati Şaşmaz, bugün gazetelerde yer alan sahte sağlık raporuyla ilgili iddialara aşağıdaki basın açıklamasıyla yanıt vermektedir.

BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU,Bugünkü gazetelerde “sahte sağlık raporu aldığım” yönünde çıkan haberler tamamen gerçek dışıdır. Silah taşıma ruhsatımı yenilemek için ilgili emniyet birimine başvuruda bulundum. İşlemlerim avukatlarım aracılığıyla devam etmektedir. Bu konuya ilişkin herhangi bir hastaneden bir rapor almış değilim. Son birkaç yıldır kanunların bana verdiği hak ve izin çerçevesinde silah ruhsatım olduğu doğrudur. Bunun nedeni de çok göz önünde bir iş yapıyor olmam, ayrıca bu ve benzeri asılsız haberlerle zaman zaman itham ediliyor, zaman zaman da hedef gösteriliyor olmam nedeniyle kendimi güvende hissetmememdir. Necati Şaşmaz olarak, Türkiye’de her olaya bir şekilde adımın karıştırılmasından, fotoğraflarımın bu tür üzücü hadiselere malzeme olarak kullanılmasından son derece rahatsızım. Bugüne kadar ortağı olduğum Pana Film’in açıklamalarıyla ve müvekkili olduğum avukatımın hukuki girişimleriyle, adımın ve fotoğrafımın bu tür üzücü hadiselerle yan yana kullanılmasını engellemeye çalıştım. Şimdi ise basınımızın ve kamuoyunun vicdanına seslenmek istiyorum. Necati Şaşmaz, işini daha iyi yapabilmek için günde 18 saat çalışan bir oyuncu, kanunlara saygılı bir vatandaş, ülkesine ve içinde bulunduğu topluma hizmet etmeye çalışan bir insandır. Kendisine gösterilen ilgi ve sevgiye layık olmaya çalışan bir star olmanın bedelini de her zaman ödemiştir. Bundan sonrası için basından ve kamuoyundan yegane ricası, bu bedelin vicdan ve insaf ölçütlerinde olmasıdır.Bu açıklamamı okuma sabrı ve yayınlama iyi niyeti gösteren herkese teşekkür ediyorum. Necati Şaşmaz

____________________________________________________________________


____________________________________________________________________



KURTLAR VADİSİ ZİRVEDE

24 Mayıs Perşembe akşamı, altıncı bölümüyle nefesleri kesen Kurtlar Vadisi Pusu, yine zirvede... İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 6. bölümünün ratingleri…

Kurtlar Vadisi Pusu, 6. bölümüyle genel izleyicide 12,40 izlenme oranı (rating), 40,90 izlenme payı (share) ile ve AB kategorisinde 11,70 izlenme oranı (rating), 35,20 izlenme payı (share) ile birinci oldu.




PANA FİLM’DEN KAMUOYUNA DUYURU


Bugünkü gazetelerde yer alan Necati Şaşmaz’ın milletvekilliği adaylığıyla ilgili haberler tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Konuyla ilgili Pana Film Hukuk Bürosu’nun açıklaması aşağıdadır.

“Müvekkilim M. Necati ŞAŞMAZ hakkında STAR GAZETESİ 22.05.2007 Tarihli sayısı 1. ve 13. Sayfasında ; “Genç Parti’den Polat Vekillik Önerisi İddiası: Genç Parti lideri Cem Uzan ile Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz’ın milletvekilliği adaylığını görüştüğü iddia edildi. Başkan yardımcısı Emin Şirin yalanladı. Uzan’ın gözü Kurtlar Vadisi’nde: İttifak arayışlarını sürdüren Genç Parti lideri Cem Uzan’ın, Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı ile görüştüğü ortaya çıktı. Uzan’ın, Necati Şaşmaz’a milletvekilliği teklif ettiği iddia edildi. Genç Parti (GP) Genel Başkanı Cem Uzan’ın Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz’la bir araya geldiği öğrenildi. Görüşmede Şaşmaz’ın GP’den milletvekili adaylığının gündeme geldiği iddia edildi. Ancak parti yöneticileri Alemdar’ın adaylığının söz konusu olmadığını bildirdiler. GP Genel Başkan yardımcısı Emin Şirin “ Bu da GP’ye maledilen “hamilelik” 3 aya düşüyor geyiğine benziyor” dedi…” İçerikli haber, TAMAMEN ASILSIZ, GERÇEK DIŞI VE HAYAL ÜRÜNÜDÜR.Müvekkilimin haberde bahsedildiği üzere Genç Parti (GP) Genel Başkanı Cem Uzan ile bir araya gelmesi ve buluşmada milletvekili adaylığı üzerinde konuşulduğu iddiaları tamamen gerçek dışı ve uydurma iddialardır. Nitekim bu iddiaların asılsız olduğu haberde bahsi geçen Genç Parti yetkililerince de açık bir ifadeyle yalanlanmıştır.Bu tür asılsız ve gerçek dışı haberlerle; müvekkilimin saygın isminin sansasyonel haber üretme amacıyla kullanılması gazetecilik mesleğinin saygınlığına gölge düşürmekle beraber müvekkilimin şahsiyet haklarına da hukuka aykırı tecavüz mahiyetindedir. Bu tür haberlerin devamı halinde, ilgililer hakkında YASAL YOLLARA BAŞVURULACAĞI bildirilir. Basın özgürlük, ahlak ve ilkelerine mugayir davranılması suretiyle müvekkilimin saygın isminin sansasyonel haber yapmak uğruna yapılmış bu tür haberlerin tamamen GERÇEK DIŞI ve KÖTÜ NİYETLİ olduğunun gözler önüne serilmesi ve doğruların bilinmesi bakımından kamuoyuna saygı ile duyurulur…" 22.05.2007M. NECATİ ŞAŞMAZ VekiliAv. Cem İÇTÜRK



6. BÖLÜMDEN İLK FOTOĞRAFLAR

http://www.kurtlarvadisi.com/images/6_8.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/6_7.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/6_6.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/6_5.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/6_4.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/6_3.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/6_2.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/6_1.jpg






HALO YAŞAYACAK MI?

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin nefesleri kesen 4. bölümünün finalinde, Tataroğlu ailesinin sağ kolu Yalçın Bulut’un kurşunlarına hedef olan Halo yaşayacak mı?





















LÜTFEN DAHA İYİ KALİTE İÇİN TIKLAYINIZ


Devamını okuyun...>>

KÜÇÜK EMRAH

0

Written on 13:21 by Administrator

Image Hosted by ImageShack.us
ANNENİN NAMUSUNU BİZ TEMİZLERİZ...

Devamını okuyun...>>