0

Written on 20:36 by Administrator


KURTLAR 7. BÖLÜMÜYLE DE ZİRVEDE


31 Mayıs Perşembe akşamı, 7. bölümüyle izleyicisiyle buluşan Kurtlar Vadisi Pusu, birinciliği yine kimseye kaptırmadı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 7. bölümünün ratingleri…

Kurtlar Vadisi Pusu, 7. bölümüyle genel izleyicide 12,90 izlenme oranı (rating), 38,30 izlenme payı (share) ile ve AB kategorisinde 12,20 izlenme oranı (rating), 35,40 izlenme payı (share) ile birinci oldu.

------------------------------------------------------------------------------------------------
KurtlarVadisiPusu 7.Bölüm Resimleri



------------------------------------------------------------------------------------------------













Kurtlar Vadisi fanatikleri kızacak
26 Mayıs 2007 Cumartesi 12:13


39 karakterden 34'ü erkek İşte Ali Eyüpoğlu'nun dizi hakkındaki başlığı bu.. Dizinin erkeklerle dolu olduğunu savundu. Fanatiklerin kendisine kızacağını da biliyor. Doğruları yazmaya devam edeceğinin altını çizen Eyüpoğlu'nun eleştirisi ve senarist ile yapımcılara tavsiyesi şöyle:"Dizinin kadrosunda sürekli yer alan 39 karakter var. Bu 39 ana karakterden sadece beşi kadın, kalanların alayı erkek... İşin içine yan karakterleri, figürasyonu da katarsak tablo daha da vahim bir hal alıyor... Tempo dergisi geçenlerde "Kurtlar Vadisi Pusu"nun kızlarını bir araya getirip "Vadi'nin dişi kurtları" diye kapak yapmıştı. Sanırsınız vadi kız kaynıyor. Ne gezer? Yedi erkeğe karşın, bir kadın oyuncunun yer aldığı bir dizi olup çıktı "Kurtlar Vadisi Pusu". Dizinin yaratıcıları Raci Şaşmaz ile Bahadır Özdener'e "Kurtlar Vadisi Pusu"nun bir izleyicisi olarak tavsiyem şu: Dizide anlattığınız dünyanın insanlarının çoğu kazandıkları paraları su gibi harcar. Artık lüks masaj salonları, restoranlar, barlar mı olur bilemem... Erkeklere su gibi para harcatanları da diziye katın ki "Kurtlar Vadisi Pusu" şimdiki maço görüntüsünden kurtulsun.















LÜTFEN DAHA İYİ KALİTE İÇİN TIKLAYINIZ


If you enjoyed this post Subscribe to our feed


No Comment