0

Written on 15:41 by Administrator

KURTLARVADİSİPUSU 8. BÖLÜM FULL ONLİNE İZLE
------------------------------------------------------------------------------------------------
KURTLARVADİSİPUSU 8. BÖLÜM
DOWNLOAD


Lütfen Önce Okuyun!



Kurtlar Vadisi Pusu Bölümlerini Full olarak sitemizden Download Edebilirsiniz! Fakat Görüntüler, Yapımcı Firma olan Pana Film Haklarını Korumak Adına Yaptığımız Anlaşma Gereği İzin Verilen Ölçülerde, Kalitede Olup Sadece Tanıtım Amacı İle Hazırlanmıştır. Anlayışınız İçin Teşekkürler....


Boyut 110


MbFormat wmv






Önemli: Gigasize sitesinden yapılan downloadlar internet bağlantı hızınızla eşit orantılıdır. Bazen site yoğunluğu olduğundan en düşük hız limitinde download maksimum 30 dak. sürer ve sağlıklı olarak bilgisayarınıza iner.Gigasize dan download yapmak çok kolay hem de kota derdi yok, güvenle indirebilirsiniz. Download anlatımı alttadır.



Download İçin Resimli Anlatım:



Öncelikle anlatım konusunu iyice baştan sona okuyunuz. Download normal olarak başlayacaktır. Şöyle yapalım:



İntnernet explorerdan sitemizi açın ve 8.Bölüm download linkine tıklayın. Karşınıza gelen sayfadaki 3 haneli şifreyi BÜYÜK HARF olarak girin ve download tuşuna basın. 30 Saniye bekleyin yine DOWNLOAD yazısı ekrana gelecek. Şimdi yine download yazısına tıklayın. Yukarıda bahsettiğim resimli normal indirme pencereleri gelecek. kaydet e basıp indirin.



İşte normal şekilde indirme yöntemi resimleri büyük görmek için üzerine tıklayın:


1.


2.

Flash get benzeri programlar indirmek isterse, iptal deyin karşınıza normal indirme yolu çıkacaktır.

İndirdiğiniz rar dosyası 110 MB olması gerekir. Flash get ya da firefox kullanarak dosyayı indirirseniz, RAR dan video dosyası çıkmaz. Çünkü, RAR dosyası bilgisayarınıza yarım ya da 28 KB olarak inmiştir. Bu yüzden hata verir.Yani tüm video yerine linki indirmiştir.

En sağlıklısı yukarıda anlatılan internet explorer ı kullanarak normal yolla indirmektir.

Firefox u ise sitede mesaj atma, mesaj düzenleme ve gezinti için kullanırsınız daha elverişlidir. Haber kopyalama bakımından ve yazı stili olarak.

RAR DOSYASI NASIL AÇILIR?





------------------------------------------------------------------------------------------------



7 Haziran Perşembe akşamı, 8. bölümüyle nefesleri kesen Kurtlar Vadisi Pusu, yine zirvede... İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 8. bölümünün ratingleri…

Kurtlar Vadisi Pusu, 8. bölümüyle genel izleyicide 12,20 izlenme oranı (rating), 39,70 izlenme payı (share) ile ve AB kategorisinde 12,10 izlenme oranı (rating), 35,30 izlenme payı (share) ile birinci oldu.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed


No Comment