Kurtlar Vadisi Pusu 24.Bölüm Full

0

Written on 20:53 by Administrator

Kurtlar Vadisi Pusu 24.Bölüm Full



Büyük ekran izleyin

kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi pusu 24.bölüm, kurtlar vadisi pusu 24.bölüm full izle, kurtlar vadisi pusu 24.bölüm izle, kurtlarvadisi pusu 24.bölüm, kurtlarvadisipusu 24.bölüm, kurtlarvadisipusu 24.bölüm online full izle, kurtlar vadisi pusu 24.bölüm full izle, kurtlarvadisipusu 24.bölüm full, kurtlarvadisipusu 24.bölüm full izle, kurtlarvadisipusu, kurtlar vadisi pusu 25.bölüm fragmanı, kurtlar vadisi pusu 25.bölüm fragmanı izle, kurtlarvadisipusu 25.bölüm fragmanı, kurtlarvadisipusu 25.bölüm fragmanı izle, kurtlarvadisipusu 25.bölüm özeti, kurtlar vadisi pusu 25.bölüm özeti


Devamını okuyun...>>



0

Written on 23:26 by Administrator


Kurtlar Vadisi Pusu 23.Bölüm Full İzle



Büyük ekran izleyin



Kurtlar Vadisi Pusu 23.Bölüm, KurtlarVadisi Pusu 23.Bölüm, KurtlarVadisiPusu 23.Bölüm, kurtlarvadisipusu 23.bölüm izle, kurtlarvadisipusu 23.bölüm online izle, kurtlar vadisi pusu 23.bölüm online izle, kurtlarvadisipusu 23.bölüm online full izle, kurtlar vadisi pusu 23.bölüm full

Devamını okuyun...>>

POLAT ÖLECEKMİ?

0

Written on 13:09 by Administrator

Show TV"de yayınlanmaya başladığı ilk günden beri kitleleri peşinden sürükleyen ve her yeni bölümüyle bir fenomene dönüşen Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta adeta bir final bölümüyle ekranlara geliyor..

Gariban sanıp işe aldığı Hakan'ın adamı tarafından sırtından bıçaklanan Polat Alemdar bu kez yaşamı değil ölümü tercih ediyor..

Yaralı haliyle ölen sevgilisi Elif'in mezarına giden Polat Alemdar, "Bu kez ölümü seçiyorum" diyor..

Bu sözlerden sonra mezarın üzerine yığılan Polat'ın akibetinin ne olacağı daha şimdiden merak konusu oldu..
Devamını okuyun...>>



Kurtlar Vadisi Pusu 23.Bölüm Fragmanı

0

Written on 23:47 by Administrator



Devamını okuyun...>>

2007 nin En Çok İzlenen Dizisi

0

Written on 23:25 by Administrator

Kurtlar Vadisi, bir rekora daha imza attı. 2007nin en çok izlenen dizisi, Kurtlar Vadisi?


Show TVde yayınlanmaya başladığı ilk günden beri kitleleri peşinden sürükleyen ve her yeni bölümüyle bir fenomene dönüşen Kurtlar Vadisi serisinin devamı olan Kurtlar Vadisi Terör, ilk bölümüyle 2007de en çok izlenen dizi oldu. MediaCat dergisinin 2007nin TVde En Çok İzlenen Dizileri araştırmasında Kurtlar Vadisi Terörün şubat ayında yayınlanan 1. bölümü, 22,38 ratingle 1. sırada yerini aldı.

Devamını okuyun...>>



0

Written on 01:30 by Administrator

Necati Şaşmazdan Resmi Foruma Mesaj

Pana Film’e ait projelerle ilgili tüm görüşlerinizi paylaşabildiğiniz yaklaşık 40.000 üyesi olan ve gün geçtikçe büyüyen Pana Film Forum, üyeleri için sürprizler hazırlamaya devam eden Pana Film Forum’dan üyelerine sürprizler…


Ödüllü yarışmaların düzenlendiği, Kurtlar Vadisi ve Eşref Saati başta olmak üzere tüm Pana Film yapımlarıyla ilgili görüşlerin paylaşıldığı Pana Film Forum’un son sürprizi, Kurtlar Vadisi hayranı üyelerini Necati Şaşmaz’la tanıştırmak oldu.

Pana Film Forum’da moderatörlük yapan 9 üye, Polat ofiste Necati Şaşmaz’la buluştu. Necati Şaşmaz’a forum üyelerinin ve kendilerinin en çok merak ettiği soruları sordular, görüşlerini paylaştılar.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun pek çok oyuncusu gibi sık sık forumda yazılanları takip eden Necati Şaşmaz, kendisiyle ilgili merak edilen pek çok soruya yanıt verdi.




































KURTLARVADİSİPUSU

KURTLAR VADİSİ PUSU

TEKNOLOJİ


Devamını okuyun...>>

Polat mı Miroğlu mu?

0

Written on 01:10 by Administrator




Polat mı Miroğlu mu?



POLAT MI MİROĞLU MU?
POLAT ALEMDAR
NECATİ ŞAŞMAZ




Sinemanın yeni 'ağır' abileri. Benzer nokları da var farklı noktaları da.

İNTERNETHABER- Sinemanın yeni jenerasyonunu temsil ediyorlar. İkisi de "ağır" rolleri seviyor. Nam-ı diğer 'Polat Alemdar' Necati Şaşmaz ve 'Miroğlu' lakaplı Kenan İmirzalıoğlu. Zirveye oynayan yapıtlarda rol aldılar.


İkisini de Osman Sınav keşfetti. İkisi de sinema ya da tiyatro kökenli değil. İkisini de çıkışı TV dizisiyle oldu. Bir benzer noktaları da aileleri. Muhafazakar bir çevreden geliyorlar. İmirzalıoğlu 5, Şaşmaz 2 filmde oynadı.. Sinema kariyerleri yeni. Çok filmden ziyade az ama öz eserlerde rol alıyorlar. Şaşmaz en çok izlenen yapıtlarda, İmirzalıoğlu ise ödül ve ses getiren filmlerde boy gösterdi.

Şaşmaz'ın babası ve dedesi Elazığ'da Kadiri şeyhi. İmirzalıoğlu'nun dedesi Ankara yöresinin ileri gelenlerinden. Hatta dedesi Mir Mustafa Bey, bölgenin ileri gelenlerinden ve Atatürk'ü evinde ağırlamış bir isim. , Soyadı ‘bey’ anlamına gelen ‘mirza’ kelimesinden türemiş. Soyunun Akkoyunlu Devleti Hükümdarı Uzun Hasan'a dayandığı iddia ediliyor.


ARKADAŞLARININ ISRARI HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

Gece hayatını sevmiyor, 1.90 boyunda ve 46 numara ayakkabı giyiyor. Tam bir çay tiryakisi. Doğayı gezmeye bayılıyor. Sinemada olduğu gibi özel hayatında da "ağır" takılıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Müatematik bölümünü kazandı. Okul arkadaşlarının ısrarı ile mankenliğe başladı. Bu adım onun geleceğini şekillendirdi.

Onu "Deli Yürek" diziyle tanıdık. Miroğlu karakteri ile reyting rekorları kırdı. Onu ortaya çıkaran da Osman Sınav oldu. Genç ve yakışıklı oyuncu rolünde başarılı olunca yapımcıların ve yönetmenlerin aranan adamı oldu. Özel kanalların dizi iştahı da bun diziden sonra açıldı.

Başrolünü oynadığı "Yazı Tura" çok büyük bir gişe yapmasa da film festivallerinde çok büyük ödüller kazandı. "Son Osmanlı Yandım Ali"de hatırı sayılır bir izleyici çekti. Kimilerine göre en iyi karakter tiplemesini "Kabadayı" filminde yaptı.

Usta oyuncu Şener Şen ile İmirzalıoğlu filmi sürükledi. Filmin senaryosu ve kurgusu tartışıldı. Ancak bu ikilinin bazı sahneleri filmin zayıf taraflarını kapattı.. İlk on günde 920 bin kişi izledi. Gişede Beyaz Melek'in ensesine yapıştı...

ÇİRKİN KRALDAN SONRA YAKIŞIKLI KRAL

Peki İmirzalıoğlu karakter mi jön mü? Hıncal Uluç'a göre yeni bir karakter. Oyunculuğuna yeni bir değer yüklüyor. Türk sinemasının yeni bir karakter oyuncusunu kazandığını iddia ediyor. 'Kabadayı' filmindeki İmirzalı'nın oynadığı rolü hakkında bakın Uluç neler söylüyor:

"Mesela finalde.. O öpücük yolladığı sahnede.. O sahneyi anlamayan, anlayamayanlar için üzgünüm.. Sinemanın en güzel yazılmış, en güzel oynanmış, en güzel çekilmiş, en anlamlı, en unutulmaz sahnelerinden biri bu.."

Oyunculuk açısından onu Çirkin kral Yılmaz Güney'e benzetenler var. Tabii ki bu Güney'in yakışıklısı.. Bir Yudum İnsan programı yapımcısı Nebil Özgentürk onu jön olarak tarif ediyor.


ŞAŞMAZ'IN ARKASI KUVVETLİ

Necati Şaşmaz da son dönem yıldızı parlayan oyuncularından. Tasavvuf ehli bir dedenin oğlu.. Asıl mesleği turizmcilikti. Onun kaderini de 11 Eylül saldırıları çizdi. ABD'ye aldığı uçak biletinin tarihi 11 Eylül 2001 olunca bilet elinde kaldı.

Ne gariptir ki İmirzalıoğlu gibi Necati'yi de Osman Sınav ortaya çıkardı. Kurtlar Vadisi'nde Oktay Kaynarca'nın gölgesinde başladı. Oyunculuğuyla performansı Kaynarca'yı unutturmayı bildi..


KENDİ EKİBİYLE OYNUYOR

Onun en büyük şansı da arkasındaki isimler oldu. Kardeşi olan yapımcı ve senarist Raci Şaşmaz ve senarist Bahadır Özdener'in gücü.. Bu ikilinin senaryodaki başarısı Şaşmaz'ı da peşinden sürüklüyor. Konu seçimi ve gündemi yakalayan konuları diziye aktarmasını biliyorlar. Şaşmaz'a da bunu canlandırmak kalıyor.



"Kurtlar Vadisi Irak" en çok izlenen sinema filmi oldu. Tarihe geçen film aylarca konuşuldu. 450 salonda gösterime girdi. Vizyondaki beşinci haftasında 4 milyon 13 bin 641 kişilik seyirci rakamına ulaşarak rekor kırdı. 97 bölüm süren Kurtlar Vadisi'nin senaryosu ve konusu hiç sırıtmadı. Yeni çekilen Pusu'nun da 100 bölüme kadar gideceği konuşuluyor.. Şaşmaz'ın bir özelliği de kendi ekibiyle çalışması.. Dizilerdeki bazı oyuncular dışında sinemanın farklı isimleriyle bir arada hiç oynamadı. Onu bu gözle kimse dğerlendirme fırsatı bulamadı. Sinema çevrelerince eleştiri konusu oldu.


kurtlarvadisipusu 22.bölüm, kurtlarvadisi pusu 22.bölüm, pusu 22.bölüm, kurtlar vadisi pusu 22.bölüm, kurtlarvadisi pusu 22.bölüm fragmanı, kurtlarvadisi pusu 22.bölüm fotoğrafları, kurtlarvadisipusu 22.bölüm özeti, kurtlarvadisi pusu 22.bölüm özeti, kurtlar vadisi pusu 22.bölüm özeti, hepsi1, hepsi 1, hepsi 1 dizisi, mortgagesturkey, mortgages turkey, mortgage turkey, dizi izle, diziler, diziizle, PARSNARKOTERÖR, pars narko terör, pars dizisi, parsdizisi, pars narkoterör, parsnarkoterör dizisi, narkoterör, narko terör, pars nedir, pars, kurtlarvadisipusu 22.bölüm fragmanı, kurtlarvadisi pusu 22.bölüm fragmanı, kurtlar vadisi pusu 22.bölüm fragmanı, kurtlarvadisipusu 22.fragmanı, KurtlarVadisiPusu 23.Bölüm, KurtlarVadisi Pusu 23.Bölüm, Kurtlar Vadisi Pusu 23.Bölüm, telnoloji, teknolojix, tekoloji haberleri, laptop fiyatları, laptop, lap top, ucuz laptop,

, , , , , , ,


Devamını okuyun...>>